ISO 11348-3:2007/Amd 1:2018

تعديل فني لمواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٠٣ ديسمبر ٢٠١٨ ·

Water quality — Determination of the inhibitory effect of water samples on the light emission of Vibrio fischeri (Luminescent bacteria test) — Part 3: Method using freeze-dried bacteria — Amendment 1

فحص المكونات البيولوجية للماء
* علم الأحياء الدقيقة للمياه، انظر 07.100.20

ملفات الوثيقة ISO 11348-3:2007/Amd 1:2018

الإنجليزية 1 صفحات
الإصدار الحالي
20.79 USD

مجال الوثيقة ISO 11348-3:2007/Amd 1:2018

  لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 27019:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Information security controls for the energy utility industry
ISO/TS 6204:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Health Informatics — Categorial structures for representation of Ayurvedic medicinal water — Decocting process in Ayurveda
ISO 3379:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of distension and strength of surface (ball burst method)
ISO 19403-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Wettability — Part 4: Determination of the polar and dispersive fractions of the surface tension of liquids from an interfacial tension